Formulari alta i Preus

Només hauràs de seguir els següents passos:

1r - Només hauràs de baixar-te el formulari

2n - Omplir les dades.

3r - Enviar-les per mail a la Federació ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la )

I ja està...

 

 

 

 

 

 

 

Quotes llicències federatives

LLICÈNCIA FEDERATIVA 2019*
   PREUS
 Independent
A través club afiliat
ESPORTISTA JOVE  (fins a 16 anys)
21 €
19 €
ESPORTISTA  (+ de 16 anys)
65 €
61 €TÈCNICS  (Jutges, homologador, pilots I calculadors)
 0 €

MONITOR / TÈCNIC NIVELL I
70€
68
 


  

                                                                                                           

* D’acord amb el marc establert per la Llei 15/2014, de 16 de Setembre de racionalització del Sector Públic i altres mesures de reforma administrativa, en el seu capítol 3, secció1, sobre la llicència esportiva única.

    • LLICÈNCIA ÚNICA: És d’àmbit nacional, reconeguda per la Federació Espanyola i imprescindible per participar a qualsevol competició o activitat de caràcter oficial de la Federació Catalana i/o Espanyola. 

La LLICÈNCIA FEDERATIVA inclou les cobertures sanitàries i de RC obligatòries segons el decret legislatiu 1/2000  per a la practica de l’esport.

Decret Legislatiu
1/2000, de 31 de juliol, pel qual s’aprova el Text únic de la Llei de l’esport.
Article 23 /Punt 3

 Als efectes legals que corresponguin, i atesos els beneficis que en puguin derivar, la    pràctica de l’activitat física i de l’esport s’ha d’acreditar mitjançant una llicència esportiva,  d’acord amb el que s’estableixi per reglament. Aquesta llicència ha d’incloure, com a mínim,  una cobertura que garanteixi les eventuals indemnitzacions, la responsabilitat civil    adequada als riscs que comporti l’activitat, i l’assistència sanitària, sempre que l’esportista  no acrediti tenir protegides les contingències per mitjà d’una altra assegurança.

 Més articles...

LLibre Iniciació

LLibre

Musclo Zebrat

Mesures de prevenció de la invasió del musclo zebrat per a la pràctica de l'esquí nàutic
Musclo Zebrat
Fullet informatiu amb recomanacions de neteja i desinfecció d'embarcacions i equipaments per a la pràctica de l'esquí nàutic, dissenyat per l’Agencia Catalana de l’Aigua en col·laboració amb la Federació Catalana d'Esquí Nàutic


Segueix-nos al...

Facebook

Cercador

Patrocinadors

Patrocinadors

Clubs i escoles